Шприц системи

 

 

 

 

ПИСТОЛЕТИ И ШПРИЦ СИСТЕМИ ЗА РЪЧНО И АВТОМАТИЧНО НАНАСЯНЕ НА БОИ И ЛАКОВЕ

-КОНВЕНЦИОНАЛНИ

-НИСКО НАЛЯГАНЕ

-ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

-БЕЗВЪЗДУШНИ

-ЕЛЕКТРОСТАТИЧНИ

 

Конвенционален пистолет предназначен за нанасяне на бои, лакове и байцове.  Предлага се с дюзи с размери 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.8, 2.2

 

 

 

Конвенционален пистолет с налягане в казанчето предназначен за нанасяне на материали с голям вискозитет.  Предлага се с дюзи с размери 1.5, 1.8, 2.2

 

 

 

Безвъздушен пистолет за нанасяне на бои и лакове. Предлага се с голям избор от дюзи, удовлетворяващи максимално всички изисквания на клиента. Осигурява отлично качество на нанесеното покритие.

 

 

Пистолет високо налягане за нанасяне на бои, лакове и байцове. Предлага се с голям избор от дюзи, удовлетворяващи максимално всички изисквания на клиента. Осигурява отлично качество на нанесеното покритие чрез технология AIRMIX.

 

 

Автоматичен пистолет ниско налягане за нанасяне на бои, лакове и байцове. Предназначен за монтаж на автоматизирани линии.

 

 

 

Автоматичен пистолет високо налягане за нанасяне на бои, лакове и байцове. Предлага се с голям избор от дюзи, удовлетворяващи максимално всички изисквания на клиента. Предназначен за монтаж на автоматизирани линии.

 

 

Автоматичен безвъздушен пистолет за нанасяне на бои и лакове. Предлага се с голям избор от дюзи, удовлетворяващи максимално всички изисквания на клиента. Осигурява отлично качество на нанесеното покритие.

 

 

Електростатична система пистолет  високо налягане за нанасяне на органични бои и лакове. Може да бъде добавена към съществуваща помпа високо налягане при клиента. Осигурява отлично качество на нанесеното покритие чрез технология AIRMIX.

 

 

Помпа високо налягане за нанасяне на бои, лакове и байцове. Съвместима с водни и органични продукти. Иновативният дизайн и качеството на компонентите на помпата осигуряват лесна поддръжка и лесно почистване след приключване на работа. Предлага се със съотношение на налягане 1:10, 1:15 и 1:30.

 

Безвъздушна помпа високо налягане за нанасяне на бои и лакове. Съвместима с водни и органични продукти. Иновативният дизайн и качеството на компонентите на помпата осигуряват лесна поддръжка и лесно почистване след приключване на работа. Предлага се със съотношение на налягане 1:30, 1:34, 1:40, 1:53, 1:65, 1:80.

 

http://www.sames-kremlin.com/france/en/

ТОВА Е  ЧАСТ ОТ ПРЕДЛАГАНОТО ОТ НАС ОБОРУДВАНЕ, ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.